Vepřové řízky v sýrové peřince
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
20min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
320
kalorií
1.0g
cukrů
1.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Těstíčko připravíme z vajec, hladké mouky a mléka. Maso naklepeme, osolíme a obalíme v těstíčku. Hned osmažíme na pánvi. Hotové řízky naskládáme do pekáčku posypeme strouhaným sýrem, zalijeme šlehačkou a dáme zápéct do vyhřáté trouby na 150°C. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Hloušková25. 05. 2011
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: není potřeba nic víc přidávat
maruskaji 11. 02. 2013, 23:21
© 2024, Railsformers s.r.o.