Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové roládky plněné párkem

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1126 kalorií 0.0g cukrů 108.0g tuků 40.0g bílkovin

Příprava

Ostrým nožem vytvoříme do každého vepřového válečku hluboký zářez, kterým vytvoříme úzkou kapsu. Do ní vsuneme nožičku párku. Maso pak osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem 4 barev. Dáme rozpálit pánev a na ni nalijeme trochu olivového oleje a přidáme kousek másla. Maso opečeme ze všech stran, přendáme je do pekáčku a velmi mírně podlijeme. Pečeme je při 2OOºC cca 4O minut, z toho posledních 1O minut odkryté, aby získalo zlatou kůrčičku.

Když jsou roládky upečené, necháme trochu zchládnout a pak je nakrájíme na plátky, které podáváme například s bramborovými medailemi, s vařeným bramborem, bramborovou kaší, opečenými brambory apod. Vhodný je i listový salát, okurkový salát či různý zeleninový salát.


Přidat na Pinterest
Ajaja

02. 03. 2010, Recept navštíven: 2554x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrůtka, jen bych do kapsy přidala alespoň 2 lístky šalvěje
Přidané ingredience: šalvěj

21. 10. 2015, 17:07

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept neda vela práce ale je výborný

30. 12. 2016, 17:35

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre a chutné

06. 01. 2017, 21:06

Přidat komentář
Ajaja
Ano, chutnají výtečně - křehoučké masíčko, jeho chuť oživená párečkem....

Ajaja 02. 03. 2010, 20:13

Facebook komentáře