Vepřové roládky plněné párkem
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1126
kalorií
0.0g
cukrů
108.0g
tuků
40.0g
bílkovin
Příprava
Ostrým nožem vytvoříme do každého vepřového válečku hluboký zářez, kterým vytvoříme úzkou kapsu. Do ní vsuneme nožičku párku. Maso pak osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem 4 barev. Dáme rozpálit pánev a na ni nalijeme trochu olivového oleje a přidáme kousek másla. Maso opečeme ze všech stran, přendáme je do pekáčku a velmi mírně podlijeme. Pečeme je při 2OOºC cca 4O minut, z toho posledních 1O minut odkryté, aby získalo zlatou kůrčičku.
Když jsou roládky upečené, necháme trochu zchládnout a pak je nakrájíme na plátky, které podáváme například s bramborovými medailemi, s vařeným bramborem, bramborovou kaší, opečenými brambory apod. Vhodný je i listový salát, okurkový salát či různý zeleninový salát.
Ajaja02. 03. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: šalvěj
planeta 21. 10. 2015, 19:07
© 2024, Railsformers s.r.o.