Vepřové se žampiony
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2688
kalorií
0.0g
cukrů
259.0g
tuků
86.0g
bílkovin
Příprava
Vepřové maso opláchneme a osušíme. Necháme jej vcelku a posolíme po celém povrchu. Poté vložíme do pekáčku na rozehřáté máslo a ze všech stran upečeme. Poté zalijeme mlékem a přiklopíme. Dusíme pozvolna doměkka.
Žampiony očistíme, oloupeme a hlavičky nakrájíme na tenké plátky. Podusíme na másle. Směs pak vložíme do omáčky a ještě chvíli povaříme. Před dopečením maso posypeme celým pepřem a přisolíme. Hotová šťáva má být zahoustlá jako smetana, zlatohnědé barvy. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s rýží.
09. 11. 2011
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.