Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřové se žampiony

Vepřové se žampiony

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2688 kalorií 0.0g cukrů 259.0g tuků 86.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso opláchneme a osušíme. Necháme jej vcelku a posolíme po celém povrchu. Poté vložíme do pekáčku na rozehřáté máslo a ze všech stran upečeme. Poté zalijeme mlékem a přiklopíme. Dusíme pozvolna doměkka.
Žampiony očistíme, oloupeme a hlavičky nakrájíme na tenké plátky. Podusíme na másle. Směs pak vložíme do omáčky a ještě chvíli povaříme. Před dopečením maso posypeme celým pepřem a přisolíme. Hotová šťáva má být zahoustlá jako smetana, zlatohnědé barvy. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s rýží.


Ellis

09. 11. 2011, Recept navštíven: 1811x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne masko so šampiňonmi

11. 11. 2015, 10:55

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

30. 04. 2016, 18:33

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chuťovo dobre jedlo

07. 05. 2016, 18:44

Přidat komentář

Facebook komentáře