Vepřové se žampiony

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

2688 kalorií
0.0g cukrů
259.0g tuků
86.0g bílkovin


Příprava

Vepřové maso opláchneme a osušíme. Necháme jej vcelku a posolíme po celém povrchu. Poté vložíme do pekáčku na rozehřáté máslo a ze všech stran upečeme. Poté zalijeme mlékem a přiklopíme. Dusíme pozvolna doměkka.
Žampiony očistíme, oloupeme a hlavičky nakrájíme na tenké plátky. Podusíme na másle. Směs pak vložíme do omáčky a ještě chvíli povaříme. Před dopečením maso posypeme celým pepřem a přisolíme. Hotová šťáva má být zahoustlá jako smetana, zlatohnědé barvy. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s rýží.

přidejte na:
Ellis

09. 11. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborne masko so šampiňonmi

Svetlana 11. 11. 2015, 10:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept

palino 30. 04. 2016, 18:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chuťovo dobre jedlo

katka16031 07. 05. 2016, 18:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept na každú príležitosť

hanka 17. 07. 2017, 12:37

Přidat komentář