Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřové se žampiony

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2688 kalorií 0.0g cukrů 259.0g tuků 86.0g bílkovin

Příprava

Vepřové maso opláchneme a osušíme. Necháme jej vcelku a posolíme po celém povrchu. Poté vložíme do pekáčku na rozehřáté máslo a ze všech stran upečeme. Poté zalijeme mlékem a přiklopíme. Dusíme pozvolna doměkka.
Žampiony očistíme, oloupeme a hlavičky nakrájíme na tenké plátky. Podusíme na másle. Směs pak vložíme do omáčky a ještě chvíli povaříme. Před dopečením maso posypeme celým pepřem a přisolíme. Hotová šťáva má být zahoustlá jako smetana, zlatohnědé barvy. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s rýží.


Přidat na Pinterest
Ellis

09. 11. 2011, Recept navštíven: 2104x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne masko so šampiňonmi

11. 11. 2015, 10:55

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

30. 04. 2016, 18:33

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chuťovo dobre jedlo

07. 05. 2016, 18:44

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na každú príležitosť

17. 07. 2017, 12:37

Přidat komentář

Facebook komentáře