Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Verčina kefírová buchta

Verčina kefírová buchta
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 5min , porce

3912 kalorií, 7.0g cukrů, 163.0g tuků, 44.0g bílkovin

Příprava

Všechny ingredience smícháme v míse a vylijeme na předem vymazaný plech. Pečeme při 160 C.

Bulb Tip k receptu

Na vychladlou buchtu můžem dát vanilkový krém a polít čokoládou

veka

15. 11. 2009, Recept navštíven: 2984x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Verčina kefírová buchta

Verčina kefírová buchta

Všechny ingredience smícháme v míse a vylijeme na předem vymazaný plech. Pečeme při 160 C.

Zobrazit všechny podobné recepty k Verčina kefírová buchta Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
plech vysypávám ořechy nebo kokosem
Přidané ingredience: ořechy, kokos

06. 12. 2014, 09:41

Přidat komentář
veerac
Nemám ráda recepty tipu balení kefíru. Co si z toho mám vybrat? To má být půllitrový nebo litrový nebo čtvrtlitrový? Prodávají všechny a možná i jiné množství.

veerac 17. 01. 2010, 19:04

veka
Promiň veerac, je to půllitrový.

veka 17. 01. 2010, 19:12

veerac
Nic se neděje, když se mohu zeptat. Horší je to v časopise, ale i od kamarádek mám takové recepty, a když se jich zeptám, tak ani neví, tak je pro jistotu nedělám, protože se mi jich pár podařilo zkazit.

veerac 18. 01. 2010, 18:16

Facebook komentáře