Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Verčina kefírová buchta

Verčina kefírová buchta

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
3912 kalorií 7.0g cukrů 163.0g tuků 44.0g bílkovin

Příprava

Všechny ingredience smícháme v míse a vylijeme na předem vymazaný plech. Pečeme při 160 C.

Bulb Tip k receptu

Na vychladlou buchtu můžem dát vanilkový krém a polít čokoládou


veka

15. 11. 2009, Recept navštíven: 3185x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
plech vysypávám ořechy nebo kokosem
Přidané ingredience: ořechy, kokos

06. 12. 2014, 09:41

Přidat komentář
veerac
Nemám ráda recepty tipu balení kefíru. Co si z toho mám vybrat? To má být půllitrový nebo litrový nebo čtvrtlitrový? Prodávají všechny a možná i jiné množství.

veerac 17. 01. 2010, 19:04

veka
Promiň veerac, je to půllitrový.

veka 17. 01. 2010, 19:12

veerac
Nic se neděje, když se mohu zeptat. Horší je to v časopise, ale i od kamarádek mám takové recepty, a když se jich zeptám, tak ani neví, tak je pro jistotu nedělám, protože se mi jich pár podařilo zkazit.

veerac 18. 01. 2010, 18:16

Facebook komentáře