Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vinný punč

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
814 kalorií 2.0g cukrů 29.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Červené víno, pomerančovou šťávu a cukr smícháme a ohřejeme. Oloupané jablko a fíky nakrájíme na tenké plátky. Do punče přidáme jablka, fíky, skořici, hřebíčky a necháme přejít bodem varu. Těsně před servírováním přidáme brandy. Podáváme horké.


Přidat na Pinterest
Alirtecka

09. 12. 2010, Recept navštíven: 2821x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
punč v chladných dnoch je skvelý

05. 11. 2016, 17:21

Přidat komentář

Facebook komentáře