Vinný punč
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
814
kalorií
2.0g
cukrů
29.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Červené víno, pomerančovou šťávu a cukr smícháme a ohřejeme. Oloupané jablko a fíky nakrájíme na tenké plátky. Do punče přidáme jablka, fíky, skořici, hřebíčky a necháme přejít bodem varu. Těsně před servírováním přidáme brandy. Podáváme horké.
Alirtecka09. 12. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 05. 11. 2016, 17:21

Svetlana 25. 01. 2018, 20:20

majka 26. 12. 2018, 15:37

katka16031 21. 01. 2019, 11:33

dušanka 02. 12. 2019, 22:01
© 2022, Railsformers, s.r.o.