Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Výborný guláš z hlívy ústřičné

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

456 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 15.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na sádle. Přidáme omytou a pokrájenou Hlívu, mírně osmahneme přidáme mletou papriku, kmín a po pečlivém promíchání (aby paprika nezhořkla), zalijeme vřelou vodou. Přidáme Masox, je možno pokrájet i čerstvou zelenou papriku na proužky pro zpestření chuti. Asi po 10 minutách vaření zahustíme tmavou instatní jíškou, dosolíme a případně přikořeníme čerstvě umletým barevným pepřem, feferonkou, či Tabascem.

Bulb Tip k receptu

Když si cestou domů koupíme čerstvý chléb a Hlívu, máme za krátkou dobu výbornou večeři. Je možné přidat místo papriky i gulášové koření, ale to je asi zbytečná připomínka. Stejně postupuji v sezóně Václavek, ty však je nutno povařit delší dobu.

Roxana

19. 01. 2010, Recept navštíven: 33617x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Výborný  guláš  z  hlívy  ústřičné

Výborný guláš z hlívy ústřičné

Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na sádle. Přidáme omytou a pokrájenou Hlívu, mírně osmahneme přidáme ml...

Zobrazit všechny podobné recepty k Výborný guláš z hlívy ústřičné Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Guláš dobrý - přidali jsme 2 velké brambory - byl hustší - výborný. Doporučujeme.

mlsouni 11. 11. 2010, 11:48

Thumb
Bez brambor je lepší!!!

Brabor 11. 04. 2012, 16:38

Thumb
dobrý guláš :)

máta 15. 03. 2013, 11:08

Facebook komentáře