Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Výborný guláš z hlívy ústřičné

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
456 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na sádle. Přidáme omytou a pokrájenou Hlívu, mírně osmahneme přidáme mletou papriku, kmín a po pečlivém promíchání (aby paprika nezhořkla), zalijeme vřelou vodou. Přidáme Masox, je možno pokrájet i čerstvou zelenou papriku na proužky pro zpestření chuti. Asi po 10 minutách vaření zahustíme tmavou instatní jíškou, dosolíme a případně přikořeníme čerstvě umletým barevným pepřem, feferonkou, či Tabascem.

Bulb Tip k receptu

Když si cestou domů koupíme čerstvý chléb a Hlívu, máme za krátkou dobu výbornou večeři. Je možné přidat místo papriky i gulášové koření, ale to je asi zbytečná připomínka. Stejně postupuji v sezóně Václavek, ty však je nutno povařit delší dobu.


Přidat na Pinterest
Roxana

19. 01. 2010, Recept navštíven: 35423x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Thumb
Guláš dobrý - přidali jsme 2 velké brambory - byl hustší - výborný. Doporučujeme.

mlsouni 11. 11. 2010, 11:48

Thumb
Bez brambor je lepší!!!

Brabor 11. 04. 2012, 16:38

Thumb
dobrý guláš :)

máta 15. 03. 2013, 11:08

Facebook komentáře