Zabíjačková klobása
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1827
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Bravčové mäso zomelieme, posolíme, okoreníme, pridáme postrúhanú citrónovú kôru, biele víno, sladkú smotanu a všetko dobre premiešame. Dobré umyté tenké čreva navlečieme na plniacu striekačku a opatrne plníme. Hotové klobásy uzavrieme a po oboch stranách opečieme na masti do červena.
Tip k receptu
Podávame so zemiakovou kašou a surovou kyslou kapustou.
Jozef12. 08. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzihanka 05. 05. 2017, 21:35
© 2024, Railsformers s.r.o.