Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zabíjačková klobása

Zabíjačková klobása

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1827 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Bravčové mäso zomelieme, posolíme, okoreníme, pridáme postrúhanú citrónovú kôru, biele víno, sladkú smotanu a všetko dobre premiešame. Dobré umyté tenké čreva navlečieme na plniacu striekačku a opatrne plníme. Hotové klobásy uzavrieme a po oboch stranách opečieme na masti do červena.

Bulb Tip k receptu

Podávame so zemiakovou kašou a surovou kyslou kapustou.


Jozef

11. 08. 2010, Recept navštíven: 2393x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam klobasku podla tohto receptu, moze byt dobrá

13. 01. 2017, 20:13

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klobáska s trochu netradičnými ingredienciami ako víno a sladká smotana, velmi dobré

05. 05. 2017, 19:35

Přidat komentář

Facebook komentáře