Chybějící obrázek

Zabíjačková klobása

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1827 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Bravčové mäso zomelieme, posolíme, okoreníme, pridáme postrúhanú citrónovú kôru, biele víno, sladkú smotanu a všetko dobre premiešame. Dobré umyté tenké čreva navlečieme na plniacu striekačku a opatrne plníme. Hotové klobásy uzavrieme a po oboch stranách opečieme na masti do červena.

Tip k receptu

Podávame so zemiakovou kašou a surovou kyslou kapustou.

přidejte na:
Jozef

11. 08. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam klobasku podla tohto receptu, moze byt dobrá

dušanka 13. 01. 2017, 20:13

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
klobáska s trochu netradičnými ingredienciami ako víno a sladká smotana, velmi dobré

hanka 05. 05. 2017, 19:35

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavý recept na klobasu

katka16031 24. 02. 2019, 20:26

Přidat komentář