Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapečené cukety

Zapečené cukety
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

1160 kalorií, 18.0g cukrů, 50.0g tuků, 77.0g bílkovin

Příprava

Částečně rozmrazené cukety nakrájené na plátky nebo na kostičky urovnáme do vymazané formy a zalijeme směsí připravenou z rozšlehaných vajec, sýru, dětské krupičky, soli a pepře.
Zapečeme ve středně vyhřáté troubě dočervena, posypeme pažitkou a podáváme s vařenými brambory.

Bulb Tip k receptu

Můžeme použít i čerstvé cukety

planeta

11. 02. 2014, Recept navštíven: 1117x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečené cukety

Zapečené cukety

Částečně rozmrazené cukety nakrájené na plátky nebo na kostičky urovnáme do vymazané formy a zalijeme směsí...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapečené cukety Link-arrow
Thumb

Vařené brambory

Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a opláchneme ve studené vodě. Pak je vložíme do osolené vody, se ...


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Recept jsem vyzkoušelas a rodina byla spokojená

16. 11. 2014, 10:37

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

22. 11. 2015, 15:28

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuti velmi dobre

11. 02. 2016, 10:43

Přidat komentář

Facebook komentáře