Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapečený černý kořen

Zapečený černý kořen
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 25min , porce

1404 kalorií, 1.0g cukrů, 112.0g tuků, 38.0g bílkovin

Příprava

Černý kořen uvaříme v osolené a okyselené vodě. Oloupeme a pokapeme citronem. Asi 80g másla /zbytek necháme na vymazání misky/ utřeme se žloutky, přidáme mléko, sůl, muškátový květ, mouku a nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků. Do těsta přimícháme a drobně krájený černý kořen. Dáme do vymazané misky a pomalu pečeme 3/4 až 1 hodinu. Podáváme s hlávkovým salátem.

Bulb Tip k receptu

Pro nevegetariány: můžete přidat do těstíčka na toto množství cca 150 g šunky (nakrájené na malé kousky).

karkolka

13. 04. 2010, Recept navštíven: 2048x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapečený černý kořen

Zapečený černý kořen

Černý kořen uvaříme v osolené a okyselené vodě. Oloupeme a pokapeme citronem. Asi 80g másla /zbytek necháme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapečený černý kořen Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře