Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zapečený černý kořen

Zapečený černý kořen

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 25min
Nutriční hodnoty
1404 kalorií 1.0g cukrů 112.0g tuků 38.0g bílkovin

Příprava

Černý kořen uvaříme v osolené a okyselené vodě. Oloupeme a pokapeme citronem. Asi 80g másla /zbytek necháme na vymazání misky/ utřeme se žloutky, přidáme mléko, sůl, muškátový květ, mouku a nakonec lehce vmícháme pevný sníh z bílků. Do těsta přimícháme a drobně krájený černý kořen. Dáme do vymazané misky a pomalu pečeme 3/4 až 1 hodinu. Podáváme s hlávkovým salátem.

Bulb Tip k receptu

Pro nevegetariány: můžete přidat do těstíčka na toto množství cca 150 g šunky (nakrájené na malé kousky).


karkolka

13. 04. 2010, Recept navštíven: 2256x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře