Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zapékaný kapr po selsku podle mistra Vrabce

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

316 kalorií, 1.0g cukrů, 23.0g tuků, 24.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Očištěného a vykuchaného kapra přepůlíme, obě půlky vykostíme, nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme.
V pánvi rozehřejeme kousek másla a porce ryby ze všech stran opečeme dozlatova. Opečené maso vyndáme z pánve stranou a na pánvi osmahneme dozlatova cibuli nakrájenou na čtvrtkolečka. Opečenou cibuli také vyndáme z pánve a nakonec na pánvi opečeme oloupané brambory nakrájené na měsíčky.
4 zapékací misky vymažeme máslem. Na dno rozložíme opečené rybí porce, na ně naskládáme opečené brambory a vše posypeme osmaženou cibulí.
Vejce rozkelpneme do hrnku, přilijeme smetanu, lehce osolíme a prošleháme. Každou naplněnou mističku zalijeme připravenými vejci.
Vložíme do středně vyhřáté trouby a zapékáme, dokud vejce neztuhnou.
Podáváme přímo v zapékacích miskách, před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.
K jídlu se hodí zeleninový salát.

Angel 666

25. 06. 2012, Recept navštíven: 1409x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zapékaný kapr po selsku podle mistra Vrabce

Zapékaný kapr po selsku podle mistra Vrabce

Očištěného a vykuchaného kapra přepůlíme, obě půlky vykostíme, nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. V ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zapékaný kapr po selsku podle mistra Vrabce Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept na prípravu kapra

23. 04. 2016, 18:37

Přidat komentář

Facebook komentáře