Chybějící obrázek

Zelená hořčice

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
20min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

896 kalorií
30.0g cukrů
0.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Všechnu zeleninu rozkrájíme a umeleme na masovém strojku (za syrova). Pak ji se solí podusíme asi čtvrt hodiny, okořeníme, ochutíme octem a cukrem. Napěchujeme do sklenic, povážeme. Uskladníme v chladu a suchu.

Tip k receptu

Podáváme k vařeným, grilovaným masům, přidáváme do pomazánek, nebo jen tak mažeme na chleba s máslem.

přidejte na:
kaccka

18. 11. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímava a chutná horčica

majka 02. 12. 2016, 20:58

Přidat komentář