Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zelená hořčice

Zelená hořčice

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
896 kalorií 30.0g cukrů 0.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Všechnu zeleninu rozkrájíme a umeleme na masovém strojku (za syrova). Pak ji se solí podusíme asi čtvrt hodiny, okořeníme, ochutíme octem a cukrem. Napěchujeme do sklenic, povážeme. Uskladníme v chladu a suchu.

Bulb Tip k receptu

Podáváme k vařeným, grilovaným masům, přidáváme do pomazánek, nebo jen tak mažeme na chleba s máslem.


kaccka

18. 11. 2009, Recept navštíven: 1644x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímava a chutná horčica

02. 12. 2016, 20:58

Přidat komentář

Facebook komentáře