Zeleninové rizoto s krevetami
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2528
kalorií
0.0g
cukrů
125.0g
tuků
110.0g
bílkovin
Příprava
V osolené vroucí vodě uvaříme rýži, dokud není měkká. Kapie zbavíme semen a nakrájíme na kousky. Na oleji osmažíme na kostičky nakrájený salám a kapie, dokud nezměknou. Přidáme nakrájená rajčata, krevety a smažíme 3 minuty. Podlijeme vínem, přidáme chilli omáčku a sůl dle chuti. Rýži scedíme a vmícháme do pánve s krevetami. Vše důkladně promícháme a necháme projít varem. Podáváme teplé.
Milena14. 07. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 16. 09. 2016, 11:53

majka 11. 02. 2019, 20:25

katka16031 17. 02. 2019, 14:09

hanka 04. 06. 2019, 20:53

palino 21. 10. 2019, 19:17
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
kethy 24. 06. 2010, 16:46
Pavel 09. 10. 2011, 12:24