Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zeleninové rizoto s krevetami

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
2528 kalorií 0.0g cukrů 125.0g tuků 110.0g bílkovin

Příprava

V osolené vroucí vodě uvaříme rýži, dokud není měkká. Kapie zbavíme semen a nakrájíme na kousky. Na oleji osmažíme na kostičky nakrájený salám a kapie, dokud nezměknou. Přidáme nakrájená rajčata, krevety a smažíme 3 minuty. Podlijeme vínem, přidáme chilli omáčku a sůl dle chuti. Rýži scedíme a vmícháme do pánve s krevetami. Vše důkladně promícháme a necháme projít varem. Podáváme teplé.


Přidat na Pinterest
Milena

14. 07. 2009, Recept navštíven: 6014x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom slušne rizoto

16. 09. 2016, 11:53

Přidat komentář
Thumb
hmmmmm vyzera to lakavo asi sa do toho pustim krevetku su moje oblubene.mnam

kethy 24. 06. 2010, 16:46

Thumb
Jenom pomatenec by vařil rizoto z dlouhozrnné rýže... Úděsný recept!!!! A kombinace krevet a salámu je taky něco vysloveně dementně českého. Prosím: kdo neumíte vařit, ne...rte své blafy na internet.

Pavel 09. 10. 2011, 12:24

Facebook komentáře