Zeleninové rizoto s krevetami
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
2528
kalorií
0.0g
cukrů
125.0g
tuků
110.0g
bílkovin
Příprava
V osolené vroucí vodě uvaříme rýži, dokud není měkká. Kapie zbavíme semen a nakrájíme na kousky. Na oleji osmažíme na kostičky nakrájený salám a kapie, dokud nezměknou. Přidáme nakrájená rajčata, krevety a smažíme 3 minuty. Podlijeme vínem, přidáme chilli omáčku a sůl dle chuti. Rýži scedíme a vmícháme do pánve s krevetami. Vše důkladně promícháme a necháme projít varem. Podáváme teplé.
Milena14. 07. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.