Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zeleninový hrnec s uzeninou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 40min
Nutriční hodnoty
76 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si nakrájíme zeleninu. Cibuli na drobno, žampióny na plátky, papriky na proužky, brambory a cuketu na kostičky a mrkev nastrouháme na hrubé nudličky.
Na sádle usmažíme nakrájenou cibuli do lehkého zrůžovění a na ní orestujeme brambory. Poté zalijeme vodou tak, aby byly jen mírně potopené. Přidáme žampióny, papriku, cuketu a snítku libečku. Vaříme asi 10 minut. Pokrm dle potřeby mírně zahustíme jíškou, nebo moukou a krátce povaříme. Přisypeme nastrouhanou mrkev, ochutíme bujónem a kvalitní uzeninou. Nakonec vlijeme fazole z konzervy, prohřejeme a přidáme nakrájenou zelenou petrželku, nebo pažitku.

Bulb Tip k receptu

Bujón může být jakýkoliv. Kdo má rád, může dát klobásu třeba paprikovou, nebo pálivou. Zahustit můžeme i doma udělanou jíškou.
Podáváme s pečivem dle chuti.


Přidat na Pinterest
JanaB

01. 08. 2011, Recept navštíven: 1470x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná zeleninovo mäsová zmes

08. 03. 2017, 20:57

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý receptík

07. 12. 2017, 12:09

Přidat komentář
hanka
vydatne dobre jedlo

hanka 20. 05. 2016, 09:53

Facebook komentáře