Zeleninový svačinkový salát
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
0min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
158
kalorií
0.0g
cukrů
11.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Vejce uvaříme natvrdo, poté je oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Ředkvičky důkladně omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Z jablka odstraníme jádřinec a nakrájíme ho na plátky. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka.
Ze soli, pepře a oleje umícháme zálivku. Pak všechny suroviny dáme do mísy, včetně polníčku a řeřichy, promícháme je a po přidání zálivky promícháme ještě jednou. Necháme chvíli uležet a můžeme podávat ke svačince s opečeným toustem.
Tip k receptu
Tento salát můžeme rovněž podávat jako přílohu k hlavnímu chodu, zvláště je-li jím "maso na minutku".
Ajaja25. 06. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
© 2024, Railsformers s.r.o.