Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zelí z Čech

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
440 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Rozpustíme sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a vložíme k cibuli, osolíme a přidáme kmín. Vše opražíme, poté podlijeme vodou a dusíme. Měkké zelí poté zaprášíme moukou a znovu podusíme. Okyselíme octem a osladíme.

Bulb Tip k receptu

Vhodné jako příloha k masu a bramborám.


Přidat na Pinterest
Martina Třetinová

05. 04. 2009, Recept navštíven: 2810x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zelí patří mezi mé oblíbené, přidávám i jedno strouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

16. 02. 2014, 08:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím podobne a jablko nedávam

19. 10. 2015, 19:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jablko je v tom vyborne aj na zjedenie

11. 01. 2016, 10:58

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika , vyborné

09. 03. 2016, 11:35

Jana Smidži
Restaurant_star Restaurant_star
Dělám stejně, jen přidávám anglickou slaninu nakrájenou na kostičky a trošku mletého pepře, na talíři pak poliji šťávou vypečenou z masa.
Přidané ingredience: pepř, anglická slanina

09. 03. 2016, 19:05

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná a chutná kapusta

26. 02. 2017, 13:04

Přidat komentář
JanaB
Zelí je vynikající.

JanaB 22. 04. 2013, 21:42

Facebook komentáře