Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zelí z Čech

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

440 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 2.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rozpustíme sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a vložíme k cibuli, osolíme a přidáme kmín. Vše opražíme, poté podlijeme vodou a dusíme. Měkké zelí poté zaprášíme moukou a znovu podusíme. Okyselíme octem a osladíme.

Bulb Tip k receptu

Vhodné jako příloha k masu a bramborám.

Martina Třetinová

05. 04. 2009, Recept navštíven: 2639x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zelí z Čech

Zelí z Čech

Rozpustíme sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a vložíme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zelí z Čech Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zelí patří mezi mé oblíbené, přidávám i jedno strouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

16. 02. 2014, 08:39

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím podobne a jablko nedávam

19. 10. 2015, 19:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jablko je v tom vyborne aj na zjedenie

11. 01. 2016, 10:58

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
klasika , vyborné

09. 03. 2016, 11:35

Jana Smidži
Restaurant_star Restaurant_star
Dělám stejně, jen přidávám anglickou slaninu nakrájenou na kostičky a trošku mletého pepře, na talíři pak poliji šťávou vypečenou z masa.
Přidané ingredience: pepř, anglická slanina

09. 03. 2016, 19:05

Přidat komentář
JanaB
Zelí je vynikající.

JanaB 22. 04. 2013, 21:42

Facebook komentáře