Zelí z Čech
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
440
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Rozpustíme sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a vložíme k cibuli, osolíme a přidáme kmín. Vše opražíme, poté podlijeme vodou a dusíme. Měkké zelí poté zaprášíme moukou a znovu podusíme. Okyselíme octem a osladíme.
Tip k receptu
Vhodné jako příloha k masu a bramborám.
Martina Třetinová05. 04. 2009
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: jablko
planeta 16. 02. 2014, 08:39

majka 19. 10. 2015, 19:29

Svetlana 11. 01. 2016, 10:58

dušanka 09. 03. 2016, 11:35

Přidané ingredience: pepř, anglická slanina
Jana Smidži 09. 03. 2016, 19:05

katka16031 26. 02. 2017, 13:04
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
JanaB 22. 04. 2013, 21:42