Zelí z Čech
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
440
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Rozpustíme sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a vložíme k cibuli, osolíme a přidáme kmín. Vše opražíme, poté podlijeme vodou a dusíme. Měkké zelí poté zaprášíme moukou a znovu podusíme. Okyselíme octem a osladíme.
Tip k receptu
Vhodné jako příloha k masu a bramborám.
Martina Třetinová06. 04. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: jablko
planeta 16. 02. 2014, 09:39
Přidané ingredience: pepř, anglická slanina
Jana Smidži 09. 03. 2016, 20:05
© 2024, Railsformers s.r.o.