Zelí z Čech

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

440 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Rozpustíme sádlo a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a vložíme k cibuli, osolíme a přidáme kmín. Vše opražíme, poté podlijeme vodou a dusíme. Měkké zelí poté zaprášíme moukou a znovu podusíme. Okyselíme octem a osladíme.

Tip k receptu

Vhodné jako příloha k masu a bramborám.

přidejte na:

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
zelí patří mezi mé oblíbené, přidávám i jedno strouhané jablko
Přidané ingredience: jablko

16. 02. 2014, 08:39

Chybí obrázek
robím podobne a jablko nedávam

19. 10. 2015, 19:29

Chybí obrázek
jablko je v tom vyborne aj na zjedenie

11. 01. 2016, 10:58

Chybí obrázek
klasika , vyborné

09. 03. 2016, 11:35

Chybí obrázek
Dělám stejně, jen přidávám anglickou slaninu nakrájenou na kostičky a trošku mletého pepře, na talíři pak poliji šťávou vypečenou z masa.
Přidané ingredience: pepř, anglická slanina

09. 03. 2016, 19:05

Chybí obrázek
výborná a chutná kapusta

26. 02. 2017, 13:04

Přidat komentář
JanaB
Zelí je vynikající.

JanaB 22. 04. 2013, 21:42

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.