Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Žloutková horká čokoláda se šlehačkou

Žloutková horká čokoláda se šlehačkou
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 20min , porce

1218 kalorií, 50.0g cukrů, 20.0g tuků, 30.0g bílkovin

Příprava

Čokoládu nalámeme na kostičky a dáme do rendlíku. Zalijeme mlékem, přidáme cukr a za stálého míchání ohříváme, dokud se čokoláda nerozpustí.
Poté odstavíme a postupně všleháme žloutky.
Smetanu vyšleháme a ozdobíme jí čokoládu.

Bulb Tip k receptu

Můžeme použít i smetanu nebo plnotučné mléko místo polotučného. Můžeme dochutit rumem.

sonizna

13. 10. 2015, Recept navštíven: 930x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Žloutková horká čokoláda se šlehačkou

Žloutková horká čokoláda se šlehačkou

Čokoládu nalámeme na kostičky a dáme do rendlíku. Zalijeme mlékem, přidáme cukr a za stálého míchání ohřívá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Žloutková horká čokoláda se šlehačkou Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvele jedlo

13. 10. 2015, 19:57

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
môže byť

14. 10. 2015, 10:38

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobre

15. 10. 2015, 20:34

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá pochuťka

20. 01. 2016, 10:45

Přidat komentář

Facebook komentáře