Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bábovka s vůní perníku a hrozinkami

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
218316 kalorií 1237.0g cukrů 1370.0g tuků 6656.0g bílkovin

Příprava

Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Sypké suroviny s prosátým kypřícím práškem smícháme dohromady. V další míse smícháme tekutiny s vejci a za postupného přidávání sypké směsi vše krátce prošleháme. Nakonec vmícháme hrozinky. Těsto vylijeme do připravené bábovkové formy a pečeme při 180°C asi 50 - 60 minut. Upečenou bábovku necháme ve formě krátce zchladnout a poté jí vyklopíme. Částečně prochladlou potřeme bílou polevou a můžeme posypat mletými ořechy.


Přidat na Pinterest
JanaB

11. 04. 2013, Recept navštíven: 1218x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý

25. 03. 2016, 19:43

Přidat komentář

Facebook komentáře