Bábovka s vůní perníku a hrozinkami

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

218316 kalorií
1237.0g cukrů
1370.0g tuků
6656.0g bílkovin


Příprava

Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Sypké suroviny s prosátým kypřícím práškem smícháme dohromady. V další míse smícháme tekutiny s vejci a za postupného přidávání sypké směsi vše krátce prošleháme. Nakonec vmícháme hrozinky. Těsto vylijeme do připravené bábovkové formy a pečeme při 180°C asi 50 - 60 minut. Upečenou bábovku necháme ve formě krátce zchladnout a poté jí vyklopíme. Částečně prochladlou potřeme bílou polevou a můžeme posypat mletými ořechy.

přidejte na:
JanaB

11. 04. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Svetlana
recept velmi dobrý

25. 03. 2016, 19:43

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.