Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bábovka s vůní perníku a hrozinkami

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 15min , porce

218316 kalorií, 1237.0g cukrů, 1370.0g tuků, 6656.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Sypké suroviny s prosátým kypřícím práškem smícháme dohromady. V další míse smícháme tekutiny s vejci a za postupného přidávání sypké směsi vše krátce prošleháme. Nakonec vmícháme hrozinky. Těsto vylijeme do připravené bábovkové formy a pečeme při 180°C asi 50 - 60 minut. Upečenou bábovku necháme ve formě krátce zchladnout a poté jí vyklopíme. Částečně prochladlou potřeme bílou polevou a můžeme posypat mletými ořechy.

JanaB

11. 04. 2013, Recept navštíven: 1077x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bábovka s vůní perníku

Bábovka s vůní perníku

Olej smícháme s cukrem, přiléváme teplé mléko a mícháme tak dlouho, až se cukr rozpustí. Potom přisypáváme ...

Bábovka s vůní perníku a hrozinkami

Bábovka s vůní perníku a hrozinkami

Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Sypké suroviny s prosátým kypřícím práškem smíchá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bábovka s vůní perníku a hrozinkami Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi dobrý

25. 03. 2016, 19:43

Přidat komentář

Facebook komentáře