Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Baraní maso po irsku

Baraní maso po irsku

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
276 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Na masti speníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso nakrájané na menšie plátky a vyklepané, osolíme, trocha opečieme, pridáme cesnak, podlejeme a udusíme do polomäkka. Potom pridáme nakrájaný kel, očistené , umyté a na kocky pokrájané zemiaky, dosolíme, okoreníme, podľa potreby ešte podlejeme a udusíme do mäkka. Podávame s čiernym domácim chlebom.


Jozef

23. 06. 2010, Recept navštíven: 1615x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
baranie maso nemusim , ale vyskúšam

11. 03. 2016, 13:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

23. 09. 2016, 19:02

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzerá to na dobre jedlo

22. 01. 2017, 14:01

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobrý recept

18. 03. 2017, 19:02

Přidat komentář

Facebook komentáře