Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Baraní maso po irsku

Baraní maso po irsku
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 30min , porce

276 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 9.0g bílkovin

Příprava

Na masti speníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso nakrájané na menšie plátky a vyklepané, osolíme, trocha opečieme, pridáme cesnak, podlejeme a udusíme do polomäkka. Potom pridáme nakrájaný kel, očistené , umyté a na kocky pokrájané zemiaky, dosolíme, okoreníme, podľa potreby ešte podlejeme a udusíme do mäkka. Podávame s čiernym domácim chlebom.

Jozef

23. 06. 2010, Recept navštíven: 1517x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Baraní maso po irsku

Baraní maso po irsku

Na masti speníme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme mäso nakrájané na menšie plátky a vyklepané, osolíme, ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Baraní maso po irsku Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
baranie maso nemusim , ale vyskúšam

11. 03. 2016, 13:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

23. 09. 2016, 19:02

Přidat komentář

Facebook komentáře