Bažant na víně

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

60 kalorií
0.0g cukrů
4.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Bažanta důkladně omyjte, osušte a naporcujte na 4 díly. Osolte, opepřete a vložte do většího hrnce. Máslo přepusťte a nalijte na bažanta.
Cibuli a mrkev očistěte, nakrájejte na drobno a přidejte do hrnce. Chvíli vše restujte, přidejte koření a podlejte vínem. Duste přibližně hodinu v zakrytém hrnci.
Jakmile bažant změkne, vyndejte jej z hrnce.
Zbytek obsahu hrnce rozmixujte a štávu zaprašte moukou a důkladně promíchejte, přilejte vývar, znovu promíchejte a povařte asi 15 minut.
Poté vložte bažanta zpět do hrnce a prohřejte.

přidejte na:
Ivet

05. 08. 2019

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
bažant na víne je skutočná pochúťka

05. 08. 2019, 12:41

Chybí obrázek
veľmi rada by som vyskúšala urobiť bažanta

06. 08. 2019, 13:28

Chybí obrázek
bažant je výborný na akykoľvek spôsob

10. 08. 2019, 13:37

Chybí obrázek
dobrý recept

11. 08. 2019, 17:13

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.