Bažant na víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

60 kalorií
0.0g cukrů
4.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Bažanta důkladně omyjte, osušte a naporcujte na 4 díly. Osolte, opepřete a vložte do většího hrnce. Máslo přepusťte a nalijte na bažanta.
Cibuli a mrkev očistěte, nakrájejte na drobno a přidejte do hrnce. Chvíli vše restujte, přidejte koření a podlejte vínem. Duste přibližně hodinu v zakrytém hrnci.
Jakmile bažant změkne, vyndejte jej z hrnce.
Zbytek obsahu hrnce rozmixujte a štávu zaprašte moukou a důkladně promíchejte, přilejte vývar, znovu promíchejte a povařte asi 15 minut.
Poté vložte bažanta zpět do hrnce a prohřejte.

přidejte na:
Ivet

05. 08. 2019

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
bažant na víne je skutočná pochúťka
dušanka 05. 08. 2019, 14:41
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi rada by som vyskúšala urobiť bažanta
Svetlana 06. 08. 2019, 15:28
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
bažant je výborný na akykoľvek spôsob
palino 10. 08. 2019, 15:37
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept
majka 11. 08. 2019, 19:13
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá pochúťka z bažanta
katka16031 24. 09. 2019, 17:02