Bochník ala Zuzu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1112
kalorií
0.0g
cukrů
87.0g
tuků
67.0g
bílkovin
Příprava
Kyslú smotanu zmiešame s roztierateľným syrom, pridáme pokrájané suroviny( šunku, slaninu, papriku, paradajky, korenie. Všetko dobre zmiešame a dochutíme koreninami. Vrch bochníka odkrojíme, vydlabeme. Do vnútra dáme hotovú zmes a prikryjeme vrchom z bochníku. Bochník aj vydlabené kúsky potrieme olejom a dáme do rúry zapiecť. Kôrka bochníka bude chutne chrumkavá a skrásne sfarbená.
Zuzana Jašková22. 05. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.