Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Božský Perník

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
6615 kalorií 14.0g cukrů 241.0g tuků 84.0g bílkovin

Příprava

V míse smícháme všechny sypké suroviny, přidáme ostatní a dobře promícháme. Pečeme na plechu, vyloženém pečícím papírem, cca 30 min při 180-190 stupních. Vychladlý perník můžeme polít libovolnou polevou.
Těsta je hodně, takže je třeba použít velkou mísu a ten největší pekáč.

Bulb Tip k receptu

Perník můžeme ozdobit nalámanou čokoládou na vaření, kterou rovnoměrně poklademe na ještě horký perník a rozetřeme. Poté můžeme ozdobit cukrářskými kuličkami.


Přidat na Pinterest
KaCZenka.N

02. 05. 2010, Recept navštíven: 3517x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
perník dělávám podobně, ale přidávám dvě lžíce medu a bez rumu(ale jistě se hodí)
Přidané ingredience: med

20. 03. 2014, 06:24

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný perník, radšej polievam čokoládou

02. 01. 2017, 19:43

Přidat komentář
Hloušková
já ho potřela bílou polevou a vypadal pěkně

Hloušková 01. 04. 2011, 21:42

Facebook komentáře