Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Božský Perník

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 40min , porce

6615 kalorií, 14.0g cukrů, 241.0g tuků, 84.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

V míse smícháme všechny sypké suroviny, přidáme ostatní a dobře promícháme. Pečeme na plechu, vyloženém pečícím papírem, cca 30 min při 180-190 stupních. Vychladlý perník můžeme polít libovolnou polevou.
Těsta je hodně, takže je třeba použít velkou mísu a ten největší pekáč.

Bulb Tip k receptu

Perník můžeme ozdobit nalámanou čokoládou na vaření, kterou rovnoměrně poklademe na ještě horký perník a rozetřeme. Poté můžeme ozdobit cukrářskými kuličkami.

KaCZenka.N

02. 05. 2010, Recept navštíven: 3184x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Božský Perník

Božský Perník

V míse smícháme všechny sypké suroviny, přidáme ostatní a dobře promícháme. Pečeme na plechu, vyloženém peč...

Zobrazit všechny podobné recepty k Božský Perník Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
perník dělávám podobně, ale přidávám dvě lžíce medu a bez rumu(ale jistě se hodí)
Přidané ingredience: med

20. 03. 2014, 06:24

Přidat komentář
Hloušková
já ho potřela bílou polevou a vypadal pěkně

Hloušková 01. 04. 2011, 21:42

Facebook komentáře