Bramborákový řízek
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 35min
Porce
Nutriční hodnoty
1284
kalorií
0.0g
cukrů
112.0g
tuků
19.0g
bílkovin
Příprava
Z brambor, česneku, vejcí, mouky, majoránky, kmínu a soli si připravíme těsto na bramboráky /viz související recepty).
Řízky naklepeme na tenčí plátky, obalíme v těstu na bramboráky a pozvolna osmažíme na pánvi, aby řízek nebyl syrový.
Tip k receptu
Můžeme použít řízky z různého typu masa.
Můžeme jíst samotné nebo se zeleninovým salátem.
11. 11. 2009
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziKomentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Angel 666 11. 11. 2009, 10:36
Angel 666 11. 11. 2009, 19:12