Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramborákový řízek

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 35min
Nutriční hodnoty
1284 kalorií 0.0g cukrů 112.0g tuků 19.0g bílkovin

Příprava

Z brambor, česneku, vejcí, mouky, majoránky, kmínu a soli si připravíme těsto na bramboráky /viz související recepty).
Řízky naklepeme na tenčí plátky, obalíme v těstu na bramboráky a pozvolna osmažíme na pánvi, aby řízek nebyl syrový.

Bulb Tip k receptu

Můžeme použít řízky z různého typu masa.
Můžeme jíst samotné nebo se zeleninovým salátem.


Přidat na Pinterest
fugynka

11. 11. 2009, Recept navštíven: 3009x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobré a chutné

09. 01. 2017, 10:58

Přidat komentář
Angel 666
Jaká náhoda, dnes jsem vařila k večeři. Místo stehen jsem použila kuřecí prsa,zdá se mi, že jsou dříve hotová. Posílám fotečku :o).

Angel 666 11. 11. 2009, 10:36

Angel 666
Ještě jsem chtěla dodat, že do těstíčka přidávám 2-3 stroužky česneku a trochu pepře, jako do normálního bramboráku.

Angel 666 11. 11. 2009, 19:12

Facebook komentáře