Bramborákový řízek

Obtížnost

Čas přípravy

45min
Čas vaření
50min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

1284 kalorií
0.0g cukrů
112.0g tuků
19.0g bílkovin


Příprava

Z brambor, česneku, vejcí, mouky, majoránky, kmínu a soli si připravíme těsto na bramboráky /viz související recepty).
Řízky naklepeme na tenčí plátky, obalíme v těstu na bramboráky a pozvolna osmažíme na pánvi, aby řízek nebyl syrový.

Tip k receptu

Můžeme použít řízky z různého typu masa.
Můžeme jíst samotné nebo se zeleninovým salátem.

přidejte na:
Chybí obrázek

11. 11. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
celkom dobré a chutné

09. 01. 2017, 10:58

Chybí obrázek
velmi chutné

27. 06. 2019, 20:33

Přidat komentář
Chybí obrázek
Jaká náhoda, dnes jsem vařila k večeři. Místo stehen jsem použila kuřecí prsa,zdá se mi, že jsou dříve hotová. Posílám fotečku :o).

Angel 666 11. 11. 2009, 10:36

Chybí obrázek
Ještě jsem chtěla dodat, že do těstíčka přidávám 2-3 stroužky česneku a trochu pepře, jako do normálního bramboráku.

Angel 666 11. 11. 2009, 19:12

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.