Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bramboroví ježci

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
1572 kalorií 0.0g cukrů 131.0g tuků 77.0g bílkovin

Příprava

Brambory si oloupeme a omyjeme. Rozkrojíme je na půl a položíme řeznou stranou dolů. Na hřbetech brambor nařízneme tři zářezy. Osolíme a opepříme. Slaninu, nivu, eidam a kozí sýr si nakrájíme na malé tenké kostky o velikosti půl centimetru a dle vlastní libosti vkládáme do zářezů brambor.
Pečící plech si pomažeme olejem a brambory na něj naskládáme. Zakapeme ještě olejem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C přibližně 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat jako přílohu, párty občerstvení nebo jen jako mlsku na večeři.
Výborně se také hodí česnekový dip,který vyrobíme ze zakysané smetany, lžíce olivového oleje a česneku s pažitkou.


Přidat na Pinterest
Sonia005

09. 12. 2011, Recept navštíven: 7021x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ozaj velmi dobre a nenaročne

17. 04. 2016, 19:19

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre , jednoduché jedlo

03. 01. 2017, 20:45

Přidat komentář
Jozef
Jednoduché a výborne.Jozef.

Jozef 09. 12. 2011, 16:26

Facebook komentáře