Bramboroví ježci

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

1572 kalorií
0.0g cukrů
131.0g tuků
77.0g bílkovin


Příprava

Brambory si oloupeme a omyjeme. Rozkrojíme je na půl a položíme řeznou stranou dolů. Na hřbetech brambor nařízneme tři zářezy. Osolíme a opepříme. Slaninu, nivu, eidam a kozí sýr si nakrájíme na malé tenké kostky o velikosti půl centimetru a dle vlastní libosti vkládáme do zářezů brambor.
Pečící plech si pomažeme olejem a brambory na něj naskládáme. Zakapeme ještě olejem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C přibližně 30 minut.

Tip k receptu

Můžeme podávat jako přílohu, párty občerstvení nebo jen jako mlsku na večeři.
Výborně se také hodí česnekový dip,který vyrobíme ze zakysané smetany, lžíce olivového oleje a česneku s pažitkou.

přidejte na:
Sonia005

09. 12. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
ozaj velmi dobre a nenaročne

hanka 17. 04. 2016, 19:19

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre , jednoduché jedlo

majka 03. 01. 2017, 20:45

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobré nenaročné jedenie

katka16031 26. 03. 2018, 19:52

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Jednoduché a výborne.Jozef.

Jozef 09. 12. 2011, 16:26