Bramborový nákyp
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
1420
kalorií
0.0g
cukrů
73.0g
tuků
33.0g
bílkovin
Příprava
Do uvařených a rozmačkaných brambor přidáme ještě za tepla horké mléko, vejce, sůl, 3 lžíce rozpuštěného másla a vše důkladně promícháme. Do máslem vymazané pánve rozetřeme polovinu bramborové kaše, pak dáme vrstvu na másle zpěněné cibule a přikryjeme ji zbylou polovinou bramborové kaše. Povrch urovnáme a potřeme jej smetanou. V předehřáté troubě pečeme asi 25 minut. Nákyp můžeme podávat s mléčnou, se smetanovou anebo houbovou omáčkou.
Evík16. 09. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.