Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborový nákyp

Bramborový nákyp

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 45min
Nutriční hodnoty
1420 kalorií 0.0g cukrů 73.0g tuků 33.0g bílkovin

Příprava

Do uvařených a rozmačkaných brambor přidáme ještě za tepla horké mléko, vejce, sůl, 3 lžíce rozpuštěného másla a vše důkladně promícháme. Do máslem vymazané pánve rozetřeme polovinu bramborové kaše, pak dáme vrstvu na másle zpěněné cibule a přikryjeme ji zbylou polovinou bramborové kaše. Povrch urovnáme a potřeme jej smetanou. V předehřáté troubě pečeme asi 25 minut. Nákyp můžeme podávat s mléčnou, se smetanovou anebo houbovou omáčkou.


Evík

16. 09. 2010, Recept navštíven: 1489x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduchý a chutný bramborový nákyp

30. 10. 2016, 19:23

Přidat komentář

Facebook komentáře