Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Brambory plněné mletým hovězím

Brambory plněné mletým hovězím

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 55min
Nutriční hodnoty
1125 kalorií 0.0g cukrů 65.0g tuků 87.0g bílkovin

Příprava

Brambory omyjeme a vaříme asi dvacet minut. Scedíme, oloupeme a vydlabeme tak, aby stěna byla přibližně jeden centimetr široká. Hovězí umeleme a smícháme s osmaženou nakrájenou cibulkou. Dochutíme solí a pepřem. Brambory naplníme a uložíme v pekáčku. Připravíme si rajčatovou omáčku. Mouku osmažíme na suché pánvi, rozmícháme ji s vývarem, přecedíme, přilejeme smetanu a vaříme pět až deset minut, pak přidáme máslo a trošku soli. Rajský protlak ohřejeme, mícháme a pak přidáme k smetanové omáčce. Brambory zalijeme omáčkou a zapékáme v troubě rozehřáté na 200 stupňů dvacet až pětadvacet minut.


Zdenka Obertová

25. 11. 2009, Recept navštíven: 1562x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept na zemiaky s mletý masom je super dobrý

29. 11. 2016, 20:03

Přidat komentář

Facebook komentáře