Brambory s petrželovým dipem
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1492
kalorií
0.0g
cukrů
151.0g
tuků
26.0g
bílkovin
Příprava
Brambory dobře vydrhneme kartáčkem a opláchneme vodou. Potom je do kříže nařízneme. Každou zvlášť zabalíme do kousku alobalu a dáme je péct do trouby při 220 C asi na 50 minut. Zatím nadrobno posekáme petrželku, prolisujeme stroužky česneku, přidáme strouhaný parmezán, olej a dochutíme špetkou soli a pepřem. Upečené brambory pomocí 2 vidliček rozevřeme a naplníme petrželkovým dipem. Nahoru položíme zavinutý plátek anglické slaniny a dáme ještě zapéct zhruba na 5-10 minut
Jiřulka28. 11. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.