Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Brambory s petrželovým dipem

Brambory s petrželovým dipem

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1492 kalorií 0.0g cukrů 151.0g tuků 26.0g bílkovin

Příprava

Brambory dobře vydrhneme kartáčkem a opláchneme vodou. Potom je do kříže nařízneme. Každou zvlášť zabalíme do kousku alobalu a dáme je péct do trouby při 220 C asi na 50 minut. Zatím nadrobno posekáme petrželku, prolisujeme stroužky česneku, přidáme strouhaný parmezán, olej a dochutíme špetkou soli a pepřem. Upečené brambory pomocí 2 vidliček rozevřeme a naplníme petrželkovým dipem. Nahoru položíme zavinutý plátek anglické slaniny a dáme ještě zapéct zhruba na 5-10 minut


Jiřulka

28. 11. 2009, Recept navštíven: 1665x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře