Brambory se smetanou a octem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
35min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
1336
kalorií
3.0g
cukrů
74.0g
tuků
42.0g
bílkovin
Příprava
Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, podlijeme vodou, okmínujeme, osolíme a dusíme do poloměkka. Z másla a mouky uděláme jíšku, zředíme vodou z brambor, povaříme, přidáme zakysanou smetanu, ocet, zelenou petrželku nasekanou, pažitku nasekanou, promícháme a nalijeme k bramborům. Vejce uvaříme na hniličku a při podávání dáme do každé porce jedno vejce uvařené na hniličku.
Beruska6425. 12. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.