Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Brambory se smetanou a octem

Brambory se smetanou a octem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
1336 kalorií 3.0g cukrů 74.0g tuků 42.0g bílkovin

Příprava

Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, podlijeme vodou, okmínujeme, osolíme a dusíme do poloměkka. Z másla a mouky uděláme jíšku, zředíme vodou z brambor, povaříme, přidáme zakysanou smetanu, ocet, zelenou petrželku nasekanou, pažitku nasekanou, promícháme a nalijeme k bramborům. Vejce uvaříme na hniličku a při podávání dáme do každé porce jedno vejce uvařené na hniličku.


Beruska64

25. 12. 2009, Recept navštíven: 1606x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vcelku chutne zemiaky

27. 11. 2016, 20:56

Přidat komentář

Facebook komentáře