Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Bulgurový salát s dýní a fetou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
318 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Dýni oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme na 3 cm velké kousky. Naskládáme na plech, zalijeme harissou, osolíme a opepříme. Pečeme 30 minut na 190 °C. Na posledních 7 minut přidáme dýňová semínka (zvlášť, nedáváme je k dýni).
Cibuli nakrájíme na plátky.
Bulgur uvaříme podle návodu na obalu. Poté do něj vmícháme šťávu z jedné limetky. Zamícháme cibuli a necháme 5 minut stát.
Fetu nastrouháme, koriandr nasekáme na jemno. Obojí přidáme k bulguru, spolu s vystydlou dýní a špenátem.
Zastříkneme šťávou z druhé limetky, posypeme semínky, olejem a osolíme, opepříme. Zamícháme.

Bulb Tip k receptu

Pokud máme jiný druh dýně, můžeme použít i ten.


Přidat na Pinterest
sonizna

16. 11. 2015, Recept navštíven: 599x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý šalát

17. 11. 2015, 19:43

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
šalát vybornej chuti

25. 11. 2015, 11:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
treba vyskúšať

01. 09. 2016, 18:58

Přidat komentář

Facebook komentáře