Calzone s krůtím masem
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
384
kalorií
12.0g
cukrů
30.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Maso nakrájíme na malé kousky. Na rozpáleném oleji krátce osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli, přidáme maso, okořeníme, osolíme, zakapeme kečupem a za občasného míchání opečeme doměkka. Pak vmícháme mouku a syrová vejce. Necháme vychladnout.
Těsto rozpůlíme a každou část rozválíme na placku. Jednu položíme na suchý plech, na ni rozložíme masovou směs a přikryjeme druhou plackou. Okraje dobře zmáčkneme a utěsníme. Povrch potřeme rozšlehaným vejcem, možno posypat semínky.
Vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme asi 25 minut.
Podáváme s čerstvou zeleninou.
23. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.