Candát po maďarsku

Obtížnost

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

2h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1252 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
277.0g bílkovin


Příprava

Naporcovanou rybu osolíme, posypeme mletou paprikou, vložíme do hluboké pánve, podlijeme procezeným vývarem z ryby, zeleniny a koření a dusíme na mírném ohni doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Podušené porce urovnáme na mísu, do šťávy zamícháme smetanu s rozkvedlanými žloutky a citrónovou šťávou. Za stálého míchání přivedeme téměř k varu, ale nevaříme. Hotovou šťávu scedíme a lijeme na porce candáta.

přidejte na:
Chybí obrázek

17. 02. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
celkom dobre

11. 09. 2016, 17:52

Chybí obrázek
velmi dobrá príprava candatu

14. 03. 2017, 10:33

Chybí obrázek
chystám sa vyskúšať

17. 02. 2018, 16:17

Přidat komentář
Chybí obrázek
Takhle zprasit kilo a půl kandáta

rOhLIKa 21. 04. 2018, 19:48

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.