Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Candát po maďarsku

Candát po maďarsku

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1252 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 277.0g bílkovin

Příprava

Naporcovanou rybu osolíme, posypeme mletou paprikou, vložíme do hluboké pánve, podlijeme procezeným vývarem z ryby, zeleniny a koření a dusíme na mírném ohni doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Podušené porce urovnáme na mísu, do šťávy zamícháme smetanu s rozkvedlanými žloutky a citrónovou šťávou. Za stálého míchání přivedeme téměř k varu, ale nevaříme. Hotovou šťávu scedíme a lijeme na porce candáta.


bookmen

17. 02. 2012, Recept navštíven: 1676x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

11. 09. 2016, 17:52

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá príprava candatu

14. 03. 2017, 10:33

Přidat komentář

Facebook komentáře