Candát s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
15min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

356 kalorií
4.0g cukrů
1.0g tuků
28.0g bílkovin


Příprava

Filé z candáta osolíme, opepříme, přidáme bylinky a necháme 5 minut odpočinout. Mezitím si orestujeme rýži, přidáme sůl, bílé víno, pomeranče a necháme restovat. Ke konci přidáme smetanu. Do rendlíku dáme pomerančový sirup, smetanu a necháme to zredukovat na 1/2. Candáta grilujeme cca 3-4 minuty z každé strany.

přidejte na:
Chybí obrázek

13. 07. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutný recept

02. 04. 2016, 20:20

Chybí obrázek
je to dobre

16. 06. 2016, 10:33

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.