Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Candát s pomerančovým rizotem a smetanovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
356 kalorií 4.0g cukrů 1.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Filé z candáta osolíme, opepříme, přidáme bylinky a necháme 5 minut odpočinout. Mezitím si orestujeme rýži, přidáme sůl, bílé víno, pomeranče a necháme restovat. Ke konci přidáme smetanu. Do rendlíku dáme pomerančový sirup, smetanu a necháme to zredukovat na 1/2. Candáta grilujeme cca 3-4 minuty z každé strany.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

13. 07. 2012, Recept navštíven: 1406x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

02. 04. 2016, 20:20

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to dobre

16. 06. 2016, 10:33

Přidat komentář

Facebook komentáře