Celerová omáčka
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
35min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1238
kalorií
1.0g
cukrů
50.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Očištěný celer pokrájíme na drobné kostičky, osmažíme dozlatova na 20 g másla, zalijeme trochou vývaru a dusíme téměř doměkka.
Ze zbylého másla, drobně pokrájené cibule, mouky a pepře připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, rozšleháme a dobře provaříme. Pak ji zjemníme mlékem, procedíme přes sítko, přidáme podušený celer, cukr, sůl, ocet a krátce povaříme.
07. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.