Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Celerová omáčka

Celerová omáčka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1238 kalorií 1.0g cukrů 50.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Očištěný celer pokrájíme na drobné kostičky, osmažíme dozlatova na 20 g másla, zalijeme trochou vývaru a dusíme téměř doměkka.
Ze zbylého másla, drobně pokrájené cibule, mouky a pepře připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, rozšleháme a dobře provaříme. Pak ji zjemníme mlékem, procedíme přes sítko, přidáme podušený celer, cukr, sůl, ocet a krátce povaříme.


katka16031

07. 12. 2009, Recept navštíven: 3729x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře