Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Celerový řízek s protlakem

Celerový řízek s protlakem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1288 kalorií 1.0g cukrů 93.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Dva středně velké oloupané celery uvaříme napolo v osolené vodě. Vychladlé pak nakrájíme na tenké plátky. Jeden potřeme rajským protlakem /může být i kečup/ a druhým je přiklopíme. Takto připravé obalujeme v trojobalu a smažíme jako řízky. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Bulb Tip k receptu

Docela vhodné pro vegetariány.


heladon

03. 05. 2010, Recept navštíven: 1636x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
dobrá rychlovka, do strouhanky bych přidala kukuřičné lupínky
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

03. 03. 2014, 13:23

Přidat komentář

Facebook komentáře