Chybějící obrázek

Celerový řízek s protlakem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1288 kalorií
1.0g cukrů
93.0g tuků
14.0g bílkovin


Příprava

Dva středně velké oloupané celery uvaříme napolo v osolené vodě. Vychladlé pak nakrájíme na tenké plátky. Jeden potřeme rajským protlakem /může být i kečup/ a druhým je přiklopíme. Takto připravé obalujeme v trojobalu a smažíme jako řízky. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Tip k receptu

Docela vhodné pro vegetariány.

přidejte na:
heladon

03. 05. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrá rychlovka, do strouhanky bych přidala kukuřičné lupínky
Přidané ingredience: kukuřičné lupínky

planeta 03. 03. 2014, 13:23

Přidat komentář