Celerový řízek s protlakem
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1288
kalorií
1.0g
cukrů
93.0g
tuků
14.0g
bílkovin
Příprava
Dva středně velké oloupané celery uvaříme napolo v osolené vodě. Vychladlé pak nakrájíme na tenké plátky. Jeden potřeme rajským protlakem /může být i kečup/ a druhým je přiklopíme. Takto připravé obalujeme v trojobalu a smažíme jako řízky. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Tip k receptu
Docela vhodné pro vegetariány.
heladon03. 05. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kukuřičné lupínky
planeta 03. 03. 2014, 14:23
© 2024, Railsformers s.r.o.