Čertovská kuřecí křidýlka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

110 kalorií
12.0g cukrů
0.0g tuků
4.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí křidýlka omyjeme osušíme a mírně osolíme. Připravíme si marinádu smícháním oleje, tmavé sójové omáčky, worcesterové omáčky, rybí omáčky, ústřicové omáčky, medu, sladké chilli omáčky, sambal oelek, citrónové šťávy, česneku a pepře. Křidýlka vložíme do marinády, promícháme, aby se celá obalila a necháme aspoň 2 hod. uležet. Poté dáme do pekáče, podlijeme trochou vody a upečeme do měkka.

Tip k receptu

Podáváme s rýži nebo opečeným bramborem.

přidejte na:
Jana Smidži

15. 10. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné krídelka
katka16031 15. 10. 2015, 21:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
v&borne krídelka
palino 15. 10. 2015, 22:45
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi chutné
hanka 22. 10. 2015, 12:26
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
krídelka su velmi dobré a chutné
majka 25. 05. 2016, 11:28
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutné kuracie krídelka
dušanka 24. 07. 2019, 11:36
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kuracie krídelka vybornej chuti
Svetlana 02. 09. 2020, 02:09