Červená řepa ve sladkokyselém nálevu
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
2h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1383
kalorií
140.0g
cukrů
0.0g
tuků
40.0g
bílkovin
Příprava
Červenou řepu dobře omyjeme i s kořenem a dáme vařit asi na 1 hodinu , menší bulvy méně. Uvaříme jí do měkka, scedíme, po vychladnutí oloupeme a nastrouháme na hrubo. Takto připravenou jí promícháme s uvařeným nálevem.
Nálev - do vroucí vody dáme sůl, cukr, ocet a necháme přejít varem. Kdo má rád v řepě fenykl, tak jej chvíli povaří ve vodě jako první. Řepu naplníme do sklenic a sterilujeme 15 minut při 85°C.
18. 10. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: kmín, anýz, křen
planeta 08. 05. 2014, 08:35
© 2024, Railsformers s.r.o.