Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Červená řepa ve sladkokyselém nálevu

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 2h 0min
Nutriční hodnoty
1383 kalorií 140.0g cukrů 0.0g tuků 40.0g bílkovin

Příprava

Červenou řepu dobře omyjeme i s kořenem a dáme vařit asi na 1 hodinu , menší bulvy méně. Uvaříme jí do měkka, scedíme, po vychladnutí oloupeme a nastrouháme na hrubo. Takto připravenou jí promícháme s uvařeným nálevem.
Nálev - do vroucí vody dáme sůl, cukr, ocet a necháme přejít varem. Kdo má rád v řepě fenykl, tak jej chvíli povaří ve vodě jako první. Řepu naplníme do sklenic a sterilujeme 15 minut při 85°C.


Přidat na Pinterest
JanaB

18. 10. 2011, Recept navštíven: 7648x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
červenou řepu děláváme, přidáváme ještě koření kmín a anýz a kolečko křenu.
Přidané ingredience: kmín, anýz, křen

08. 05. 2014, 06:35

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kmín a chren su v tom velmi dobre

12. 11. 2015, 20:20

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne pripravená červená repa

30. 01. 2017, 11:33

Přidat komentář

Facebook komentáře