Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Česnečka z pohankového mlýna

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 35min , porce

1304 kalorií, 1.0g cukrů, 47.0g tuků, 46.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na rozpuštěnou lžíci másla vhodíme slaninu nakrájenou na malé kostičky a opečeme. Po chvíli zasypeme lžící hladké mouky a usmažíme jíšku.
Zalijeme vodou, promícháme, osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Chvilku provaříme, asi po 10 minutách přidáme majoránku, vklepneme vejce, promícháme, přisypeme pohanku a nasekanou petrželku. Polévku přiklopíme poklicí a ihned vypneme. Necháme 15 - 20 minut v klidu přiklopené, aby nám pohanka změkla. Po této době polévku promícháme, je-li třeba dochutíme a můžeme podávat.

Angel 666

14. 05. 2012, Recept navštíven: 1226x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Česnečka z pohankového mlýna

Česnečka z pohankového mlýna

Na rozpuštěnou lžíci másla vhodíme slaninu nakrájenou na malé kostičky a opečeme. Po chvíli zasypeme lžící ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Česnečka z pohankového mlýna Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zajímavý recept, jen bych přidala špetku sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

08. 07. 2014, 14:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná česnačka

16. 08. 2016, 20:03

Přidat komentář

Facebook komentáře