Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Česnečka z pohankového mlýna

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 35min
Nutriční hodnoty
1304 kalorií 1.0g cukrů 47.0g tuků 46.0g bílkovin

Příprava

Na rozpuštěnou lžíci másla vhodíme slaninu nakrájenou na malé kostičky a opečeme. Po chvíli zasypeme lžící hladké mouky a usmažíme jíšku.
Zalijeme vodou, promícháme, osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Chvilku provaříme, asi po 10 minutách přidáme majoránku, vklepneme vejce, promícháme, přisypeme pohanku a nasekanou petrželku. Polévku přiklopíme poklicí a ihned vypneme. Necháme 15 - 20 minut v klidu přiklopené, aby nám pohanka změkla. Po této době polévku promícháme, je-li třeba dochutíme a můžeme podávat.


Přidat na Pinterest
Angel 666

14. 05. 2012, Recept navštíven: 1388x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
zajímavý recept, jen bych přidala špetku sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

08. 07. 2014, 14:00

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná česnačka

16. 08. 2016, 20:03

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star
recept sa oplatí vyskúšať

19. 12. 2016, 21:23

Přidat komentář

Facebook komentáře