Chilský guláš - minutkový
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
25min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
2016
kalorií
9.0g
cukrů
28.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Roštěnec nakrájíme na tenké nudličky (přes vlákno), vložíme na pánvičku s rozehřátým olejem a za stálého míchání opékáme.
Asi po 2-3 minutách přidáme pokrájenou cibuli, po dalších 2 minutách kapii, pokrájenou též na nudličky, kečup, mletou papriku, chilli koření (možno nahradit i feferonkami) a krátce podusíme, podléváme vřelou vodou. Nezahušťujeme.
Ihned podáváme.
Tip k receptu
Podle možností a ročního období přizdobíme čerstvou zeleninou. Dobrá příloha je i čerstvé slané pečivo.
Roxana02. 02. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.