Chřestový krém
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
364
kalorií
0.0g
cukrů
25.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí prso uvaříme zvolna doměkka v osolené vodě. Chřest oloupeme, oddělíme hlavičky a uvaříme jej doměkka a rozmixujeme. Hlavičky uvaříme zvlášť.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou okořeníme, zalijeme vývarem z kuřecích prsíček a vývarem s rozmixovaným chřestem. Dobře povaříme a scedíme.
Do přeceděného krému přidáme nakrájené kuřecí prsíčko, uvařené hlavičky chřestu a přilijeme směs smetany se žloutkem. Při podávání zdobíme najemno nakrájenou pažitkou.
Tip k receptu
Můžeme přidat i opečenou housku nakrájenou na kostičky.
hOJSADLO20. 04. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.