Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chřestový krém

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
364 kalorií 0.0g cukrů 25.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí prso uvaříme zvolna doměkka v osolené vodě. Chřest oloupeme, oddělíme hlavičky a uvaříme jej doměkka a rozmixujeme. Hlavičky uvaříme zvlášť.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou okořeníme, zalijeme vývarem z kuřecích prsíček a vývarem s rozmixovaným chřestem. Dobře povaříme a scedíme.
Do přeceděného krému přidáme nakrájené kuřecí prsíčko, uvařené hlavičky chřestu a přilijeme směs smetany se žloutkem. Při podávání zdobíme najemno nakrájenou pažitkou.

Bulb Tip k receptu

Můžeme přidat i opečenou housku nakrájenou na kostičky.


Přidat na Pinterest
hOJSADLO

20. 04. 2012, Recept navštíven: 2656x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

20. 12. 2016, 20:50

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krem som vyskúšala a celkom chutnal

24. 02. 2017, 11:29

Přidat komentář

Facebook komentáře