Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chřestový krém s křupavou pancettou a domácím pestem ze zeleného chřestu

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1008 kalorií 12.0g cukrů 76.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Oloupaný chřest si uvaříme v osolené vodě do měkka. V hrnci rozehřejeme máslo, na kterém si necháme zesklovatět nakrájenou cibuli na kostičky. Podlijeme bílým vínem a necháme trochu vyvařit, přidáme uvařený chřest, smetanu, pepř, muškátový oříšek a rozmixujeme dohladka. Podle chuti dochutíme.
Pesto: Oloupaný uvařený chřest rozmixujeme spolu s ostatními ingrediencemi, dokud nám nevznikne chřestové pesto. Olivový olej přiléváme podle námi chtěné konzistence. Podle chuti dochutíme.
Na talíři zdobíme smetanou a opečenou pancettou.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

06. 05. 2013, Recept navštíven: 1296x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

17. 02. 2016, 14:42

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krém je lahodný a velmi chutný

13. 02. 2017, 12:15

Přidat komentář

Facebook komentáře