Cibulová polévka s bryndzou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
560
kalorií
0.0g
cukrů
50.0g
tuků
39.0g
bílkovin
Příprava
Očistenú pokrájanú cibuľu zapeníme na pokrájanej a vyškvarenej slanine, zalejeme troškou horúcej vody a udusíme do mäkka. Pridáme tlčenú rascu, zalejeme 750 ml horúcej vody, pridáme masox a varíme ešte asi 10 minút. Bryndzu rozšľaháme v mlieku vlejeme do polievky a necháme prejsť varom.
Tip k receptu
Podávame s chlebom, na tanieroch ozdobíme pokrajanou pažítkou.
Jozef06. 10. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.