Cizrnový salát
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
1012
kalorií
23.0g
cukrů
44.0g
tuků
52.0g
bílkovin
Příprava
Cizrnu necháme v hrnci s vlažnou vodou, nejlépe do druhého dne nabobtnat. Druhý den přebytečnou vodu vyměníme za novou a cizrnu doměkka uvaříme. Zálivku připravíme smícháním jogurtu a majonézy. Přidáme najemno nasekanou cibulku a okurky. Podle chuti osolíme a opepříme. Zálivku promícháme s cizrnou a nakrájenými rajčaty. Na závěr do salátu vmícháme na kostičky nakrájené uvařené vejce. Kousek vejce a rajčat si schováme na ozdobu. Salát podáváme vychlazený
Jiřulka02. 01. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.