Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ďábelské kuličky s rajčatovým protlakem

Ďábelské kuličky s rajčatovým protlakem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

1536 kalorií, 0.0g cukrů, 122.0g tuků, 89.0g bílkovin

Příprava

Mleté maso smícháme s vejcem, nadrobno nakrájenou cibulí a rohlíkem, který jsme před tím nakrájeli na kostečky a zalili mlékem. Osolíme a přidáme mletou papriku. Ze směsi tvoříme malé kuličky, které zvolna opékáme na rozehřátém oleji. Pak přidáme rajský protlak, chilli a podle potřeby podlijeme vodou, krátce podusíme. Podáváme s bramborem.

Alergino

19. 01. 2010, Recept navštíven: 2026x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ďábelské kuličky s rajčatovým protlakem

Ďábelské kuličky s rajčatovým protlakem

Mleté maso smícháme s vejcem, nadrobno nakrájenou cibulí a rohlíkem, který jsme před tím nakrájeli na koste...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ďábelské kuličky s rajčatovým protlakem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Roxana
Buď jsem blázen nebo je to tu podruhé, psala jsem k tomu, že to je v Kuchařkách pod názvem Dalmátské čufty i v restauracích.

Roxana 19. 01. 2010, 15:45

Alergino
Já toto z kuchařky opravdu nemám. Pokud to tam je, tak o tom nevím. Tak nějak kuchařky už pár let nevyužívám.

Alergino 19. 01. 2010, 15:50

Roxana
A to netvrdím, nakonec, kde se mají brát pořád nová jídla, já jen že jsou to Dalmátské čufty, třeba se tomu říká někde jinak, ale já to tu viděla a psala k tomu, to je divné. Já mám Okurkovou omáčku s řízkem taky ze staré kuchařky, kde by mne to napadlo,ale moc lidí to nezná, nám to chutná, tak proč ne, přece osvědčené recepty z kuchařek nejsou zakázány?

Roxana 19. 01. 2010, 15:54

Alergino
No já kuchařky nevyužívám, a co jsem zvyklá, když dávám na net recept, tak neopisuji z kuchařek. Jen ze svého deníčku, co mám třeba recepty od babiček, táty apod. :-)

Alergino 19. 01. 2010, 15:56

Roxana
Já teď taky moc ne, spíš internet, rodinné "dědictví kuchařinek" nemám. Vařím podle sebe, pár kuchařek a net. Co je na kuchařce špatného, je jich, každý všechno nezná, ale kopírovat je fakt moc, ježíš, to nebylo na Tebe!!! Já se tu už bojím co říci.

Roxana 19. 01. 2010, 20:52

Facebook komentáře