Debrecínský guláš
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
1824
kalorií
0.0g
cukrů
133.0g
tuků
69.0g
bílkovin
Příprava
Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme jí rozškvařit a poté na ní osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme pokrájené papriky, rajčata a maso nakrájené na menší kostky. Vše podusíme společně. Když je maso skoro měkké, přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Zaprášíme moukou, povaříme a poté podáváme nejlépe s pečivem.
Evík19. 02. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.