Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Debrecínský guláš

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
1824 kalorií 0.0g cukrů 133.0g tuků 69.0g bílkovin

Příprava

Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme jí rozškvařit a poté na ní osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme pokrájené papriky, rajčata a maso nakrájené na menší kostky. Vše podusíme společně. Když je maso skoro měkké, přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Zaprášíme moukou, povaříme a poté podáváme nejlépe s pečivem.


Přidat na Pinterest
Evík

19. 02. 2013, Recept navštíven: 3414x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám stejně jen ostřejší variantu s trochou chilli.
Přidané ingredience: špetka chilli

19. 02. 2013, 19:17

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná guláš, taktiež davam trochu chilli

10. 02. 2016, 10:59

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný guláš

31. 05. 2016, 12:53

Přidat komentář

Facebook komentáře