Dezert s jahodami a ricottou

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
0min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

1116 kalorií
0.0g cukrů
69.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Nejprve uvaříme hrnek silné zrnkové kávy, necháme ho vychladnout, přecedíme lógr a do kávy přidáme rum.
Smetanu vyšleháme dotuha, přimícháme do ní ricottu, oba cukry a amareto a vymícháme lehký krém.
Piškoty namáčíme do připravené rumové kávy a vyskládáme na dno obdélníkové misky. Namáčíme jen lehce, nesmíme je příliš rozmáčet. Na vrstvu piškotů natřeme polovinu krému, na krém rozložíme jahody, nakrájené na plátky, ty posypeme mandlovými plátky (trochu si odložíme stranou), následuje druhá vrstva piškotů, na ty natřeme druhou polovinu krému a vše posypeme kakaem a zbylými mandlovými lupínky a dáme odležet do chladu.

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chuťovo vynikajuce

14. 10. 2016, 19:28

Chybí obrázek
lahodný, nie príliš sladký a chutný dezert

13. 06. 2017, 09:44

Chybí obrázek
vyborná fajnovka

20. 09. 2017, 10:03

Chybí obrázek
dezert je vynikajuci

11. 10. 2017, 10:27

Chybí obrázek
dobrý chutný dezert

06. 10. 2018, 19:53

Přidat komentář
Chybí obrázek
mnam

HEjsek 25. 05. 2011, 19:43

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.