Dezert s jahodami a ricottou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
0min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

1116 kalorií
0.0g cukrů
69.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Nejprve uvaříme hrnek silné zrnkové kávy, necháme ho vychladnout, přecedíme lógr a do kávy přidáme rum.
Smetanu vyšleháme dotuha, přimícháme do ní ricottu, oba cukry a amareto a vymícháme lehký krém.
Piškoty namáčíme do připravené rumové kávy a vyskládáme na dno obdélníkové misky. Namáčíme jen lehce, nesmíme je příliš rozmáčet. Na vrstvu piškotů natřeme polovinu krému, na krém rozložíme jahody, nakrájené na plátky, ty posypeme mandlovými plátky (trochu si odložíme stranou), následuje druhá vrstva piškotů, na ty natřeme druhou polovinu krému a vše posypeme kakaem a zbylými mandlovými lupínky a dáme odležet do chladu.

přidejte na:
Angel 666

10. 06. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chuťovo vynikajuce
katka16031 14. 10. 2016, 21:28
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
lahodný, nie príliš sladký a chutný dezert
hanka 13. 06. 2017, 11:44
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborná fajnovka
dušanka 20. 09. 2017, 12:03
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dezert je vynikajuci
palino 11. 10. 2017, 12:27
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý chutný dezert
majka 06. 10. 2018, 21:53