Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dezert s jahodami a ricottou

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
1116 kalorií 0.0g cukrů 69.0g tuků 11.0g bílkovin

Příprava

Nejprve uvaříme hrnek silné zrnkové kávy, necháme ho vychladnout, přecedíme lógr a do kávy přidáme rum.
Smetanu vyšleháme dotuha, přimícháme do ní ricottu, oba cukry a amareto a vymícháme lehký krém.
Piškoty namáčíme do připravené rumové kávy a vyskládáme na dno obdélníkové misky. Namáčíme jen lehce, nesmíme je příliš rozmáčet. Na vrstvu piškotů natřeme polovinu krému, na krém rozložíme jahody, nakrájené na plátky, ty posypeme mandlovými plátky (trochu si odložíme stranou), následuje druhá vrstva piškotů, na ty natřeme druhou polovinu krému a vše posypeme kakaem a zbylými mandlovými lupínky a dáme odležet do chladu.


Přidat na Pinterest
Angel 666

10. 06. 2010, Recept navštíven: 6124x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuce

14. 10. 2016, 19:28

Přidat komentář
Thumb
mnam

HEjsek 25. 05. 2011, 19:43

Facebook komentáře