Domácí kečup

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
2h 20min

Celkový čas

3h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1637 kalorií
60.0g cukrů
0.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Jablka zbavená jádřinců nakrájíme spolu s rajčaty, cibulí a paprikami na menší kousky a přidáme vše ostatní. Vaříme 1,5 - 2 hodiny pod pokličkou. Uvařené pak ponorným mixérem rozmělníme, přepasírujeme a dáme do sklenic od dřívějších kečupů. Uzavřeme a sterilujeme 20 minut při 80ºC.

přidejte na:
mozek

27. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
aj tento recept na kečup je dobrý

Svetlana 26. 12. 2016, 20:01

Přidat komentář
Chybějící obrázek
vyzkouším, určitě je zdravější jak ten kupovaný

Beruska64 29. 01. 2010, 09:37

Chybějící obrázek
Určitě ječ zdravější, protože člověk ví co si tam sám dá. Je to velmui chutný kečup.

mozek 29. 01. 2010, 15:42

Chybějící obrázek
Pokud hcete keřup trochu ostřejší, přidejte tam feferonku nebio ghilli papruičky, ale s rozumem.

mozek 29. 01. 2010, 15:43

Hanca333
Domácí kečup je lepší určo, ale já mám jiný recept.

Hanca333 09. 02. 2010, 14:17

Chybějící obrázek
Těch receptů na kečup je mnoho, ale nám se osvědčil právě tento

mozek 09. 02. 2010, 14:24