Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Domácí kečup

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 20min 3h 20min
Nutriční hodnoty
1637 kalorií 60.0g cukrů 0.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Jablka zbavená jádřinců nakrájíme spolu s rajčaty, cibulí a paprikami na menší kousky a přidáme vše ostatní. Vaříme 1,5 - 2 hodiny pod pokličkou. Uvařené pak ponorným mixérem rozmělníme, přepasírujeme a dáme do sklenic od dřívějších kečupů. Uzavřeme a sterilujeme 20 minut při 80ºC.


Přidat na Pinterest
mozek

27. 01. 2010, Recept navštíven: 3963x

Podobné recepty


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
aj tento recept na kečup je dobrý

26. 12. 2016, 20:01

Přidat komentář
Beruska64
vyzkouším, určitě je zdravější jak ten kupovaný

Beruska64 29. 01. 2010, 09:37

mozek
Určitě ječ zdravější, protože člověk ví co si tam sám dá. Je to velmui chutný kečup.

mozek 29. 01. 2010, 15:42

mozek
Pokud hcete keřup trochu ostřejší, přidejte tam feferonku nebio ghilli papruičky, ale s rozumem.

mozek 29. 01. 2010, 15:43

Hanca333
Domácí kečup je lepší určo, ale já mám jiný recept.

Hanca333 09. 02. 2010, 14:17

mozek
Těch receptů na kečup je mnoho, ale nám se osvědčil právě tento

mozek 09. 02. 2010, 14:24

Facebook komentáře