Domácí kečup

Obtížnost

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
2h 20min

Celkový čas

3h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1637 kalorií
60.0g cukrů
0.0g tuků
20.0g bílkovin


Příprava

Jablka zbavená jádřinců nakrájíme spolu s rajčaty, cibulí a paprikami na menší kousky a přidáme vše ostatní. Vaříme 1,5 - 2 hodiny pod pokličkou. Uvařené pak ponorným mixérem rozmělníme, přepasírujeme a dáme do sklenic od dřívějších kečupů. Uzavřeme a sterilujeme 20 minut při 80ºC.

přidejte na:
mozek

27. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Svetlana
aj tento recept na kečup je dobrý

26. 12. 2016, 20:01

Přidat komentář
Beruska64
vyzkouším, určitě je zdravější jak ten kupovaný

Beruska64 29. 01. 2010, 09:37

mozek
Určitě ječ zdravější, protože člověk ví co si tam sám dá. Je to velmui chutný kečup.

mozek 29. 01. 2010, 15:42

mozek
Pokud hcete keřup trochu ostřejší, přidejte tam feferonku nebio ghilli papruičky, ale s rozumem.

mozek 29. 01. 2010, 15:43

Hanca333
Domácí kečup je lepší určo, ale já mám jiný recept.

Hanca333 09. 02. 2010, 14:17

mozek
Těch receptů na kečup je mnoho, ale nám se osvědčil právě tento

mozek 09. 02. 2010, 14:24

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.