Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Drožďové knedlíčky do polévky

Drožďové knedlíčky do polévky
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 40min , porce

868 kalorií, 0.0g cukrů, 47.0g tuků, 22.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou,nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme v pánvi na másle a restujeme na mírném ohni. Přidáme rozdrobené droždí, které za stálého míchání rozpustíme a pánev odstavíme.
K vychladlé směsi přidámejedno celé vejce, mouku, strouhanku a koření a ze všeho vymícháme těstíčko.
Polévkovou lžící vykrajujeme knedlíčky do vroucího vývaru a vaříme 4 - 5 minut.

planeta

13. 03. 2014, Recept navštíven: 1688x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Drožďové knedlíčky do polévky

Drožďové knedlíčky do polévky

Oloupanou,nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme v pánvi na másle a restujeme na mírném ohni. Přidáme rozdroben...

Zobrazit všechny podobné recepty k Drožďové knedlíčky do polévky Link-arrow

Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Drožďově knedlíčky v polévce jsou vynikající a možná také zdravé.

04. 11. 2014, 08:57

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné a dobré

20. 11. 2015, 16:09

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
sú celkom chutne do polievky

01. 05. 2016, 17:31

Přidat komentář

Facebook komentáře