Dušená plec s paprikou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 15min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1086
kalorií
0.0g
cukrů
100.0g
tuků
32.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli usmažíme na oleji do lehkého zrůžovění, přidáme maso a chvíli ho opékáme. Osolíme, opepříme a dusíme nejprve ve vlastní šťávě, poté podlijeme. Sladkokyselou okurku nastrouháme na hrubo a očištěnou papriku nakrájíme na kostičky. K měkkému masu přidáme okurku, papriku a vše podle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody. Omáčku provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží.
JanaB06. 08. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.