Dušené okurky s rajčaty
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
15min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
488
kalorií
0.0g
cukrů
48.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Jednu velkou okurku nebo dvě menší okurky oloupeme, rozřízneme napůl, vydlabeme semínka a nakrájíme na kostičky. Do pánve dáme máslo a rozehřejeme. Na něm osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a přisypeme okurku, přidáme pokrájená rajčata, osolíme a podusíme doměkka. Zahustíme rozkvedlanými vejci, dochutíme solí, pepřem, cukrem a citronem dle chuti.
Podáváme s čerstvým pečivem.
19. 09. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.