Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Dušený králík

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 45min
Nutriční hodnoty
312 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Králíka omyjeme a dobře osolíme. Uděláme si směs z papriky, kmínu, tymiánu a utřeného česneku. Směs promícháme a vetřeme do králíka. V pekáči rozpustíme sádlo a lehce na něm osmahneme na kolečka nakrájené cibule, přidáme králíka, zalijeme vodou a přikryté dusíme doměkka.
Podáváme s brambory, které přelijeme výpekem.


Přidat na Pinterest
Evík

29. 10. 2012, Recept navštíven: 2986x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
Dala bych si, když dělám králíka , tak ho vždy prošpikuji špekem nebo slaninou.
Přidané ingredience: špek

31. 05. 2014, 08:40

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

01. 01. 2016, 17:55

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi chutný

29. 05. 2016, 17:59

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
králika robím podobne, je to dobrý recept

07. 11. 2016, 21:50

Přidat komentář

Facebook komentáře