Dušený králík
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
312
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Králíka omyjeme a dobře osolíme. Uděláme si směs z papriky, kmínu, tymiánu a utřeného česneku. Směs promícháme a vetřeme do králíka. V pekáči rozpustíme sádlo a lehce na něm osmahneme na kolečka nakrájené cibule, přidáme králíka, zalijeme vodou a přikryté dusíme doměkka.
Podáváme s brambory, které přelijeme výpekem.
29. 10. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: špek
planeta 31. 05. 2014, 10:40
© 2024, Railsformers s.r.o.