Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Dušený lilek

Dušený lilek
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 1h 0min , porce

428 kalorií, 0.0g cukrů, 45.0g tuků, 1.0g bílkovin

Příprava

Oloupané a očištěné lilky v polovině po délce rozřízneme, protkneme na nudličky nakrájeným česnekem a osolíme. Vložíme na olej, opečeme, mírně podlijeme vodou, přidáme celou cibuli, rajče, koření a dusíme. Měkký lilek vyjmeme, šťávu přecedíme, zakapeme citrónovou šťávou a přeléváme přes lilek. Podáváme vychlazené.

Jiřulka

21. 01. 2010, Recept navštíven: 3524x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Dušený lilek

Dušený lilek

Oloupané a očištěné lilky v polovině po délce rozřízneme, protkneme na nudličky nakrájeným česnekem a osolí...

Zobrazit všechny podobné recepty k Dušený lilek Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře